About

Assalamualaikum and hello. As the admin of this page, I would like to convey my gratitude and appreciation for visiting my webpage. Internet as a medium of sharing and therefore, i would like to take this opportunity as the best medium for sharing my knowledge and thought. Feel free to leave comments. Hope you enjoy my writing.Read more about me »

Soalan Killer!!

Family First Featured Work

Keep in touch

RSS Feed Twitter Facebook

Subscribe via email

The Greatest war ever exist

07 Mei 2011

Rase-rasenya, ape lah perang yang terhebat kat dunia ni kan? Hari ini aku nak sama-sama berkongsi sebuah kisah. Kisah ni tak tertulis dekat mana-mana penulisan buku sejarah pon, tapi kisah ini ada dinukilkan dalam Al-Quran.


(sekadar menceriakan blog)Naruto vs Sasuke. Perang Shinobi ke-4Perang yang aku maksudkan sememangnya suatu peperangan yang memakan masa berpuluh-puluh tahun dan 'varies' bergantung pada individu masing-masing. Peperangan ini merupakan antara jihad terbesar umat Islam kerana hanya yang betul-betul istiqamah sahaja akan memperoleh kejayaan. Tak kira umur, pangkat mahupun kelulusan korang, seluruh umat manusia tidak dapat lari dari peperangan ini. Kalau korang tak percaya, jom tengok kartun di bawah


Paham kan? jadi peperangan yang aku maksudkan adalah PEPERANGAN MELAWAN nafsu.. Sama-sama renungkan. Semoga para pembaca merupakan insan-insan yang memperoleh kejayaan dunia akhirat.

Sumber asal

Komen anda??
0 komentar: